O podjetju Villager

O podjetju Villager

Ustanovljena leta 2005. Blagovna znamka Villager se je razvila  v eno izmed vodilnih blagovnih znamk vrtnega (Garden) in električnega ročnega orodja (Power tools) na Balkanu. Naši cilji so še vedno usmerjeni k temu, da postanemo vodilna znamka v jugovzhodni Evropi. Sedež podjetja Villager je v Sloveniji (EU). Blagovna znamka Villager pa izhaja iz Srbije.

Kombinacija privlačnega dizajna, inovacij, materialov, visoke kakovosti in socialne odgovornosti skupaj s točno dostavo in konkurenčno ceno predstavljajo glavne prednosti, s katerimi se razlikujemo od konkurence.

Naše poslanstvo – Izgradnja najboljšega vrtnega (Garden) in električnega ročnega orodja (Power tools) v odličnem razmerju kakovosti in cene.

Naša vizija – V naslednjih letih želimo postati vodilna znamka v vzhodni Evropi in s tem prva izbira za domače uporabnike, obrtnike in kmete. Našli nas boste tam, kjer boste iskali najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ljudem želimo s kakovostnimi in ugodnimi izdelki ponuditi možnost za boljše in lažje življenje.

 

Dejstva in številke o podjetju Villager®

 • Zaposleni: 105 skupaj, 53 zaposlenih v pisarni v Srbiji
 • Izdelki: več kot 200 vrst izdelkov
 • Prodaja: več kot 1.320.000 prodanih izdelkov do leta 2017, brez ročnega orodja in pribora.

 

Villager® zgodovina

 • 2005 – Ustanovitev blagovne znamke  Villager
 • 2007 – Nova kategorija električnega in akumulatorskega ročnega orodja Power tools
 • 2010 – Začetek prodaje na trgih EU
 • 2011 – Nova linija izdelkov Villager - Villager Black Edition
 • 2014 – Ustanovitev podjetja  Villager v Sloveniji
 • 2015 – Začetek OEM proizvodnje
 • 2016 – Villager Store™
 • 2017 – Villager Challenge™
 • 2018 – Villager uvaja nov program akumulatorskega orodja FUSE™
 • 2018 – Villager uvaja nov dizajn izdelkov

Asortiman izdelkov Villager®

Z vsakim izdelkom, ki ga ustvarimo, želimo izboljšati življenje v vašem domu. Villager izdelki so izdelani za dolgotrajno delovanje, zato lahko z njimi naši uporabniki skrbijo za vrt in dom  na najboljši možen način.

Štiri skupine izdelkov:

 • Fuse™
 • Vrtna orodja (Garden tools)
 • Električna orodja (Power tools)
 • Ročna orodja

 

Naše vrednote

 • Usmerjenost k strankam
 • Rezultati
 • Prevzem tveganja
 • Dobre razmere za delo
 • Kakovost
 • Disciplina

 

Strategija

 • Donosna in trajnostna rast
 • Izboljšanje položaja na obstoječih trgih
 • Širjenje na nove trge

 

Blagovna znamka

 • Združuje celoten segment v družiini izdelkov
 • Osredotoča se na kategorije izdelkov z visokim obratom
 • Odlična kakovost glede na ceno

 

R&D (Raziskave in razvoj)

Raziskave in razvoj predstavljajo glavno konkurenčno prednost, s katero je Villager postal ena vodilnih blagovnih znamk vrtnega (Garden)  in električnega ročnega orodja (Power tools)  v Evropi. Zavezani smo k stalnemu razvoju in inovacijam ter investiramo v razvoj in raziskave v velikem obsegu. Izvajamo najbolj učinkovito strategijo razvoja novih izdelkov (načrtovanje in preizkušanje izdelkov – izdelava prototipov – nadzor kakovosti in preizkušanje proizvodnje prototipov – končni nadzor kakovosti in preizkušanje), kar nam omogoča doseganje prilagodljive konstrukcije in razvoj posameznih delov.

 

Zasnova in izdelava

Analiza povpraševanja na trgu nam je omogočila večji vpogled v vrste in značilnosti izdelkov, ki jih potrebujejo naše stranke. Lastna razvojna ekipa v skladu s tem poskuša zadovoljiti te zahteve. Pri izdelavi uporabljamo najsodobnejšo programsko opremo, ki nam omogoča parametrično spreminjanje izdelka ali njegovih delov in spremljanje učinka teh sprememb v živo. Poleg konstruiranja z najsodobnejšimi programskimi orodji, merimo in analiziramo sile in napetosti posameznih delov in ohišij, ter s tem odstranimo vse možne napake in ponujamo samo izdelke vrhunske kakovosti.

Proizvodnja in nadzor kakovosti

Dosegli smo visoko raven kakovosti okolju prijazne in proizvodnje. Podrobno analiziramo dele naprav in ohišij ter s tem zagotavljamo kakovost izdelkov in zmanjšujemo ali pravočasno odstranimo vse možne pomanjkljivosti. Strog in dosleden nadzor kakovosti zagotavljata izdelavo naprav in orodij, ki izpolnjujejo vsa veljavna pravila, predpise in standarde. Več kot milijon zadovoljnih kupcev je zanesljiv dokaz, da zasnova in proizvodnja naših izdelkov zagotavljata dobro zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

 

Villager® izdelki

Villager izdelki so zasnovani, preizkušeni in izbrani za izpolnjevanje evropskih direktiv in standardov Evropske unije. Naše izdelke odlikujejo visoka kakovost, sodobna zasnova, zanesljivost, inovativnost, varnost in dostopnost. Družina  izdelkov Villager vključuje samo izbrana orodja za uporabo doma in na vrtu, ki so bila preizkušena v realnih razmerah in izpolnjujejo najvišje standarde zanesljivosti. Ponujamo tudi ustrezno dodatno opremo za varno uporabo. Popolna izkušnja blagovne znamke Villager vključuje poprodajne storitve: nadomestne dele, tehnično podporo in servis. V podjetju Villager skrbimo za svoje stranke in njihove globalne, regionalne ali lokalne potrebe. V bližini je vedno pisarna ali prodajalna Villager, ki ponuja specializirano svetovanje.

 

Nadomestni deli

Originalni nadomestni deli so bili razviti hkrati z Villager napravami in izpolnjujejo enaka merila ter so bili preizkušeni na enak način kot deli, ki se uporabljajo v serijski proizvodnji. S tem je zagotovljena usklajenost delov brez odstopanja zmogljivosti in skladnost naprave z rezervnimi deli. Nadomestni deli so na voljo tudi po koncu proizvodnje naprave, zato lahko naprave brez skrbi uporabljate še več let. Učinkovita globalna mreža z razvitim logističnim sistemom zagotavlja hitro in varno dostavo v regiji v 24 urah po prejemu naročila. Nadomestni deli so lahko del servisne pogodbe ali jih naročite neposredno pri našem servisnem oddelku.

 

Servisna mreža

Kakovost izdelka se določa na podlagi številnih različnih parametrov. Eden izmed njih je možnost popravljanja izdelkov v garancijski dobi in izven nje ter možnost nakupa originalnih nadomestnih delov. Pooblaščeni serviserji imajo veliko izkušenj in znanja za učinkovito reševanje različnih težav. Servisna mreža Villager se nenehno širi in izboljšuje za večje zadovoljstvo naših strank. Ponudniki Villager servisnih storitev opravljajo vse na enem mestu - popravila vaših naprav in prodajo nadomestnih delov. 

 

Villager® in svetovno tržišče

Villager izvaja dejavnosti trženja in prodaje ter številne programe in dejavnosti po vsem svetu, prilagojene posameznemu izvoznemu trgu in distribucijskemu kanalu.

Izkoriščamo naše ključne prednosti v inovacijah, tehnologiji in strokovnemu znanju ter hkrati povezujemo medresorske sinergije pri proizvodnji, raziskavah in prodaji.

Naše izdelke prodajajo veletrgovci, distributerji, prodajne verige, specializirane trgovine...

 

Villager® mednarodno

Mednarodni distributerji dostavljajo izdelke v maloprodajne trgovine in z nami učinkovito sodelujejo. Dobro razumejo naše strateške cilje in kulturo podjetja ter tesno sodelujejo z lokalnimi kupci. Naše ekipe se ves čas trudijo prepoznati najboljše izdelke za naše stranke. Svoje dejavnosti uresničujejo na trgih s prodajnim konceptom podjetja Villager. Zaupanje v našo trgovsko mrežo je zagotovljeno z medsebojnim partnerstvom, z odličnimi storitvami in s skrbjo za vsako stranko. Trgovci so izobraženi strokovnjaki na svojem področju, ki bodo najbolje razumeli zahteve in potrebe za določeno napravo ter tako našli najboljšo rešitev za vas. Na ta način smo med drugim zagotovili dodaten nadzor nad plasmajem izdelkov, dobro izpostavljenostjo in profesionalnimi storitvami.

 

Villager® oglaševanje

Villager Store™ - koncept trgovin z visokokakovostno kombinacijo izdelkov in blagovnih znamk. Villager Store™ predstavlja sodobno interpretacijo nakupovalne zvestobe kupcev na zahtevnem tržišču.

Villager Challenge™ - je bil ustanovljen z namenom izobraževanja, predstavitve in konkurenčnosti za vse ljubitelje Villager naprav in orodja.

Villager Demo - predstavitve in prikaz delovanja Villager izdelkov.

Oglaševanje - katalogi, letaki, časpopisi, revije, televizijski oglasi, radijsko oglaševanje, plakati, športna in druga sponzorstva... 

Top