Podaljšanje garancije

Zahvaljujemo se Vam za nakup Villager izdelka.

Izdelek lahko registrirate z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Navodila o tem, kako poiskati serijsko številko in številko modela, lahko preberete v tem dokumentu.

Opomba:

Po zaključku registracije vam bo certifikat najverjetneje poslalo v Vsiljeno pošto – SPAM, zato v primeru, da certifikata ne prejmete v vaš nabiralnik, preverite še v Vsiljeni pošti.

  • Za pridobitev triletne garancije morate napravo registrirati v roku 60 dni od dneva nakupa. Zakonska garancijska obveznost za kupljeno napravo je 24 mesecev. Z registracijo kupec pridobi pravico do koriščenja garancije še za dodatnih 12 mesecev. Skupna garancija registrirane naprave je 36 mesecev, torej 3 leta od datuma nakupa, ki je naveden na računu.
  • Triletna garancija velja za vse Villager naprave razen za Villager/FUSE akumulatorje.
  • Triletna garancija velja ob izpolnjevanju naslednjih pogojev: s predložitvijo originalnega računa prodajalca, s predložitvijo izjave o skladnosti, z oddajo tega dokumenta (garancijskega potrdila), z uporabo blaga za predviden namen in v skladu z navodili za uporabo, če so bila popravila, menjave delov ali razstavljanje delov ali celotne naprave opravljena izključno na pooblaščenih servisih, če so bili na napravi nameščeni in uporabljeni samo originalni rezervni deli.
  • Podjetje Villager d.o.o. si pridržuje pravico do prekinitve podaljšanja garancije, če bo pozneje ugotovljeno, da je bilo to garancijsko potrdilo izdano na podlagi neveljavnih in napačnih podatkov o uporabniku, datumu in kraju nakupa ter o registrirani napravi ali če se podatki v tem dokumentu razlikujejo od podatkov na fiskalnem računu.
  • Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@villager.si
Product registration form

Top